Pages Menu
Menu

Geplaatst op 2 02 2017

Meter of Peter worden

Meter of Peter worden

Meter of Peter worden, of te wel adoptie  op afstand,  is een leuke manier om een hond te adopteren,  zonder dat de hond daadwerkelijk in uw gezinssituatie hoeft te passen.

Het kan soms moeilijk of onmogelijk zijn een hond in huis te nemen: voor ouderen of minder mobiele mensen kan het bezwaarlijk zijn om dagelijks een aantal keren te moeten wandelen met de hond; in een druk gezin kan het moeilijk of onmogelijk zijn om tijd genoeg vrij te maken voor de hond. Zo zijn er tal van redenen waarom het niet gewenst of niet mogelijk is een hond in huis te houden.

Als u meter of peter wordt voor een hondje houdt dit in dat u hem of haar steunt bij de medische kosten en onderhoud door een maandelijkse bijdrage. U bepaalt zelf met welk bedrag u Meter of Peter wilt zijn.

U ontvangt dan regelmatig (minimaal 1 x per 2 maand) foto’s en een verslagje hoe het met de hond is.

We delen u op voorhand mee als de hond klachten heeft en dierenarts bezoek, buiten de reguliere bezoeken, nodig is. Zodat u als meter en peter altijd volledig op hoogte bent van de toestand van uw hond.

U heeft als meter en peter de keuze of u vermeld wilt worden op de website met naam of als anonieme meter of peter.

Ieder hondje kan meerdere meters of peters hebben, dat vermelden we uiteraard erbij.

Alle honden zijn in principe beschikbaar om meter of peter van te worden, sommigen hebben een chronische medische behandeling nodig, anderen hebben een verhoogd risico op acute problemen, met name als gevolg van al aanwezige aandoeningen.

Mocht u meter of peter willen worden, een hondje op afstand adopteren, stuur ons een mail of bericht via de website.. Misschien heeft u al een oogappel gevonden? Of wilt u foto’s en verhalen van enkele honden om een keuze te kunnen maken?

We horen het graag!

Anke Zeldenrust

info@dogsfromspain.com

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.