Pages Menu
Menu

Geplaatst op 6 11 2016

Opvanghondje Cloe

Opvanghondje Cloe

Opvanghondje Cloe blijkt een Podenco Perforato te zijn.. een speciale tak binnen de Podenco soorten.

Cloe prikt gaatjes in mensen en soms ook stiekem in hondjes….die zijn er echter beter op bedacht en weten haar vaak ervan te weerhouden door of opzij te schieten of door haar boos aan te kijken…maar de dames oppassers zijn vaak wel de sigaar.. hadden ze maar ogen in hun achterhoofd.. en zo goed als Cloe naar mij luistert, zo weinig respect toont ze voor anderen; tja, ik ben als leider aangenomen en dat kan er maar eentje zijn nietwaar…

Cloe is dus nog heel schichtig, voorzichtig en kat uit de boom kijkend bij (andere) mensen, met de honden hier beleeft ze heerlijke tijden. Ze volgt Bea bij al haar jaag en graaf sessies, rent met Nell en Stella door het bos, maar rent en jongleert ook heel graag met een balletje. Alle honden accepteren haar als de dolle, snelle, vrolijke jonge dame die ze is en nemen de bijna prik acties op de koop toe. ’s avonds ligt ze in een eigen mandje of ze kruipt vaak naast Rapid, de oudere Podenco. Zoekt ze toch de soortgenoot op!

Een super vrolijke tante is Cloe, af en toe met praatjes en brutaal, maar ook snel weer terug in onderdanigheid, hoewel de baldadige blik in de ogen meestal blijft. En zoals al gezegd: ze is super gehoorzaam: een keer roepen en Cloe komt..

Ze is nog relatief erg kort in een vrije en blije wereld, na de hel van Spanje te zijn ontkomen, dus Cloe zal zich nog verder ontwikkelen en verder wennen aan mensen, geluiden en zo voorts. Ze heeft een heel positieve instelling en is nog erg jong. De tijd zal het leren!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.